10. 5. 2015
DSC07040Zcela protiřečíc prohlášení z minulého týdne o nudnosti výstav jsme tento víkend vyrazili hned na dvě výstavy. A to v pátek na krajskou do Mladé Boleslavi a v neděli na klubovku na Konopiště, kde se konala také lovecká zkouška T.A.N.
V pátek bylo dokonalé počasí a protože Simon byl posouzen už asi půl hodiny po zahájení výstavy, nečekali jsme x hodin na závěrečné soutěže a udělali jsme si mňamózní výlet v okolí Mladé Boleslavi. Kolem lehce a vesele pobíhal vítěz třídy, kraje, Mladé Boleslavi a já vláčela v baťohu pohár, který ten vítěz obdržel. (Řeknu vám, vkus tvůrců trofejí jde rok od roku dolů).
DSC07050V sobotu byla lenošící pauzička a v neděli tradááá na Konopiště.
A Simon se blejsknul, protože na klubové výstavě získal od rozhodčího Jozefa Jursy (SK) známku V1 a titul CAC (z klubovky si ho zvlášť cením) a hlavně!!! Udělal zkoušku T.A.N. Úplně brilantně vystavil srnčí a potom křepelku, bezvadně reagoval na píšťalku…rozhodčí nešetřil slovy chvály. (A já teď také ne :-P )
DSC07060Z té splněné zkoušky mám obrovskou radost, předposlední krůček, který Simonovi chyběl k chovnosti, byl překročen.
Je to můj kluk strašně milovanej a šikovnej. ♥♥♥
Za tři dny budou Simonovi dva roky. Jakoby dospěl.