2. 5. 2015
DSC06934
Po nádherném, prvomájovém dnu nastal den druhomájový a s ním určitá povinnost v podobě mezinárodní výstavy v Praze. (Výstavy mě přestávají čím dál tím víc bavit, pozastavuji se sama nad sebou, jak jsem je s Instinktem neuvěřitelně žrala. Ještě ve mně ale pravděpodobně nějaké zbytky toho nadšení zbyly, jinak nechápu, proč občas Simona na nějakou výstavu přihlásím.)
Instinkt hlídal doma domov (co by také v té betonové krabici, kde se pražské výstavy konají a kde jedinou hezkou věcí bylo rozkvetlé řepkové pole, které areál obklopovalo, dělal). A Simon nechtěl, ale musel jet, protože bez něj by to pochopitelně nešlo.

 

DSC06919 
A protože tohle bude jen kratičký report z výstavy, tak rychle k věci: 
Simon dostal od rozhodčího Petra Řehánka známku výborný 1 a tituly CAC a res. CACIB (BOBa získal krásný Max (Azor dell Oltrepo))
Simonův posudek:
“Skoro dvouletý pes správného rámce, ušlechtilá hlava, nůžkový skus, pigmentace oka odpovídá srsti, prostorný hrudník, hřbet rovný. Prostorný pohyb.”
Simon tak rozjel českého šampiona. A na závěr musím podotknout, že se Síma hrozně při předvádění zklidnil a moc dobře se mi předváděl, jak v pohybu, tak v postoji.