* VÝLET OKOLÍM ŘEKY CHRUDIMKY *

2. 8. 2014
DSC05869Nádherné léto je v plném proudu a tak si nemůžeme nechat uniknout jedinou příležitost k dlouhému výletu. Stejně se ale nikdy nenabažíme té dokonalé přírody (lesů, luk, lidí, zvířat a tak) …
Tentokrát jsme zamířili do Železných hor (možná přesnější geografické označení oblasti je Vysočina, ale já tento název od jisté doby nemám vůbec ráda) a vydali se po turistické značce barvy vody, podél řeky Chrudimky.
DSC05851A viděli jsme toho hrozně moc. Zříceninu hradu Oheb, malebné vesnice plné pestrobarevných kytiček, opálené rekreanty hrající badminton, dva raky na písčité pláži bojující klepety o svoje území, strašnou spoustu malin a ostružin, jejichž dny byly bohužel toho krásného, letního dne sečteny, děti na pionýrském (vážně) táboře sedící na hřišti a prostřednictvím mobilních telefonů si povídající se svými kamarády na Facebooku, malou holčičku co mi řekla, že mám dva hrozně krásné Kokršpaněly, sluníčko které se odráželo ve vlnách řeky Chrudimky a panenku Barbie bez ručičky zapíchnutou v mraveništi.
DSC05868Ježkovy voči, to byl tak skvělý výlet!