* DELFÍN *

24. 3. 2017
DSC_5382
Konečně nastal den D. a já jsem se rozjela pro pana D.!
Poslední chvíle před odjezdem pro štěňátko už ubíhaly neuvěřitelně pomalu. Den byl dlouhý jako měsíc a minuta jako hodina. Úplně jsem se vrátila pocity do dětství, kdy jsem se (pořád) na něco těšila.

 

DSC_5642
Novým členem naší party je Výmarský ohař krátkosrstý, který se jmenuje Filip Frisco z Lulečských lesů.
Uvědomme si ale, že za jméno nikdo nemůže. A hlavně se ve skutečnosti jmenuje Delfín.
Náhodička ovšem je, že tohle je můj už třetí pes, jehož jméno podle PP začíná na F!

 

DSC_5457
Je to úžasný, přátelský a neohrožený psíček! Celou dlouhou cestu domů skvěle zvládnul (prospal), nenechal se rozhodit dotyky tlapek cizích lidí, kteří ho chtěli neustále hladit. Evidentně si také užíval hlazení mojí tlapkou. (I když já už nejsem cizí, já jsem jeho).

 

DSC_5411
Když jsme dorazili domů, tak se Simon neuvěřitelně urazil, co že jsem to nastěhovala do kvartýru za veřelce! Sedl si do rohu a zakaboněně tam seděl asi hodinu. Taktéž kocourek Port nebyl vůbec rád. Na Delfína syčel a pak se šel zavřít do koupelny.

 

DSC_5518
Delfínek si z těchto netaktních projevů ale absolutně nic nedělal. Suverénně nakráčel do bytu, celý ho prošmejdil, vyčůral se a šel si lehnout na pohovku, kam má přísný zákaz vstupu.

 

DSC_5538
A tady je pár fotek z naší úplně první procházky:

Musím také představit Delfínkovi rodiče.
Otcem je JCh. Ch. Dianas Argentum Mercury Quicksilver, zvaný Fred (Mimmtrix JR x Greywei Forget Me Knot). DKK 0/0 (A/A).
Fred je mladý pes s velmi zajímavou krví, který patří mezi nejlepší pracovní psy v Chorvatsku. Je pravidelně využíván v lovecké praxi.

Matkou je C.I.E., C.I.B., MultiCh. JCh. Bead Babette z Lulečských lesů “U” (Fenomena Team Yasutomi x Enchanted by Elita Sirius Nova). DKK 0/0 (A/A), DLK 0/0 (A/A).
Krásná a pracovně úspěšná, všestranná fenka.