20. 7. 2018
DSC_6721
Tohle bude ryze výstavní double příspěvek, protože mě nějak výstavy (s Delfínem) zase chytly.
Je to totiž daleko zábavnější a napínavější, když je v kruhu nějaká konkurence. (A ta u málopočetného plemene Italský ohař není).
Naproti tomu jména výmaráků zabírají skoro dvě stránky výstavního katalogu. Je jich vždy několik desítek a plno z nich opravdu špičkových.

 

DSC_6682
A kam jsme se vypravili?
30. června na jih, na národku do Klatov. Jenom s Delfínkem, protože Simon dal přednost výletu (kterému by dal přednost i Delfín, ale jeho ctižádostivá majitelka mu nedala vůbec na vybranou!) A dobře udělala, protože opět získal V1, CAC, od rozhodčího Václava Koldinského a supr dupr posudek.
A 14. července jsme vyrazili do naší oblíbené Boleslavi, kde se také konala národní výstava kam byl přihlášen i Simon a kde oba chlapci získali V1, CAC.
Delfín si vede skvěle. Pokaždé CAC, od tří různých rozhodčích, na třech různých výstavách. Strašně se povedl, kluk jeden náhernej ♥.
Ale protože pomíjivá, ničím nezasloužená krása nic neznamená a důležité jsou schopnosti, tak se pomalu ale jistě, s kulisou letošního nádherného léta, připravujeme na další zkoušky…